Mumya türkçe dublaj indir


Sonunda Tom Cruise’u bir Mumya filminde izleyebileceğiz. Tanrılar ve canavarların dünyasına hoş geldiniz! Universal Pictures, söz verdiği gibi The Mummy yani Mumya filminin çekimlerini tamamladı ve tam fragmanını da sonunda yayınladı. Fragmandan filmi izlendiğinde ilk anlaşılan Tom Cruise’un bizlere film boyunca aksiyon ve macera yaşatacağı. Bu yüzden Mumya filminin Brendan Fraser versiyonuna hiç benzemediğini daha şimdiden anlayabiliyoruz. Eğer Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini henüz izlemediyseniz burada hd izleme fırsatınız var. 
Ancak bu yeni Mumya filminde Tom Cruise sayesinde The Mummy filmine çok daha başka bir gözle bakacağımız kesin. 
The Mummy Filminin Konusuna Gelince….
The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.…
‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde güvenle saklandığı sanılan ve eski bir prensese ait olan bir mezar bulunur. Bu eski prensesin (Sofia Boutella, Kingsman: The Secret Service ve Star Trek Beyond’dan) elinden ona söz verilen her şey adaletsiz bir şekilde alınmıştır. Ancak prenses günümüzde yeniden uyanır ve kötülüğünü de bu milenyuma ve tüm insanlığa yaymaya çalışır. ‘’
Orta Doğunun kumlarından, Londra’nın gizli yeraltı labirentlerine The Mummy filmi izleyicilerine Tanrılar ve canavarlar hakkında şaşırtıcı bir heyecan ve hayal dünyasını sarsıcı bir hikâye sunuyor. 
Buna rağmen hala farkı anlayamadım dediyseniz hemen açıklayalım, Mumya filmini izlediğinizde sizde ünlü uyanan ve günümüzde uyanan mumyamızın her zaman olduğu gibi bir erkek değil de, bir kadın olduğunu anlayacaksınız!





KALİTE: 480P

BOYUT: 542.60 MB

İMDB PUANI: 5.6/10 (10.70.912)

TÜR: AKSİYON,FANTASTİK,MACERA

SÜRE: 110 DK